fredag 17 februari 2017

Långt bort. Någon annanstans.

Det tar så extremt mycket energi att hela tiden gå runt med minnen av det som hände. De liksom ekar i huvudet hela tiden, vad jag än gör. Som en skugga som följer varenda tanke, varenda ord och varenda handling. Bilder som plötsligt blir tydligare, kraftigare och skarpare än verkligheten och jag befinner mig långt härifrån. Både i tid och rum. Jag blir disträ, svår att kommunicera med och jag minns inte samtal min man påstår att vi haft. Det händer nästan varje dag och jag kan inte hjälpa det.

Jag vill vara närvarande. Jag vill vara här. 

4 kommentarer:

  1. This is a good selling high-end watch site fake watches
    vad jag än gör. Som en skugga som följer varenda tanke, varenda ord och varenda handling. Bilder som plötsligt blir tydligare, kraftigare och skarpare än verkligheten och jag befinner mig långt härifrån. Både i tid och rum. Jag blir disträ, svår att kommunicera med och jag minns inte samtal min man påstår att vi haft. Det händer nästan varje dag och jag kan inte hjälpa det.
    This is a good selling high-end watch site orologi replica

    SvaraRadera
  2. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.replliques montres
    Nike Air Max
    Rolex Replica

    SvaraRadera
  3. Thanks for the information. I can learn swedisch from your blog.:)
    Anna from hemstädning Stockholm

    SvaraRadera